Iedereen is welkom bij F.C. Stanga. Men zal zich echter dienen te houden aan de gestelde normen en waarden welke wij als vereniging hanteren (zie ook het Huishoudelijk Reglement). Indien men zich niet aan deze regels houdt, kunnen door het bestuur sancties opgelegd worden. In het uiterste geval wordt de betreffende persoon geroyeerd door het bestuur.

Alle teams van F.C. Stanga spelen in de clubkleuren. Dit wil zeggen paarse shirts, zwarte broeken en witte sokken. F.C. Stanga heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met een leverancier van deze tenues tegen een gereduceerde prijs. De procedure voor ieder team dat nieuwe tenues wil, ziet er als volgt uit:

- Teams melden zich bij het bestuur voor hun tenues en geven hun wensen aan (aantallen, maten, etc.).
- Het bestuur zorgt voor de levering van de tenues met alleen de vereniging logo op het speelshirt.
- Indien een team een sponsor op het shirt wenst, dan dient men de bedrukking hiervan zelf te bewerkstellen. Voor advies en informatie kunt u uiteraard terecht bij het bestuur.
- Het bestuur is nooit aansprakelijk voor het drukwerk.

Indien een team in een thuiswedstrijd een tegenstander treft met dezelfde clubkleuren, dan dient het thuisspelende team voor afwijkende shirts te zorgen. In de kantine liggen hesjes die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Alle teams dienen zelf voor een shirtsponsor te zorgen.

Alle spelers van een team dienen tijdig contributie te betalen. Wanneer men hierbij in gebreke blijft, kunnen sancties opgelegd worden. In het uiterste geval wordt de betreffende speler geroyeerd door het bestuur. Dit betekent dat deze speler gedurende 3 jaar voor geen enkele vereniging (zowel veld- als zaalvoetbal) mag uitkomen.

Iemand die door het bestuur van F.C. Stanga geroyeerd is, kan alleen na betaling van het gehele openstaande bedrag een overschrijving krijgen naar een andere vereniging. Dit openstaande bedrag betreft ook eventuele boetes en/of administratiekosten.

Een team dient uit minimaal 8 contributiebetalende spelers te bestaan en minimaal 1 coach/leider (minimumleeftijd is 18 jaar ).
Een team regelt zelf het vervoer naar uitwedstrijden.
Een team zorgt zelf voor een wedstrijdbal en voldoende reserveballen.
Een team zorgt zelf (bij thuiswedstrijden) voor wedstrijdformulieren.
Deze zijn eventueel in de kantine beschikbaar. Wedstrijd formulieren dienen onmiddellijk na afloop van de thuiswedstrijd opgestuurd te worden naar de KNVB. Men kan een foto maken ( hoge kwaliteit ) van de wedstrijdformulier en deze mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. teamnaam/wedstrijd/speeldatum.

Indien een speler van een team van F.C. Stanga uit het veld cq. uit de zaal is gezonden en dit door de scheidsrechter op het wedstrijdformulier wordt vermeld, dient dit binnen 24 uur bij de wedstrijdsecretaris gemeld te worden. De wedstrijdsecretaris dient op een strafformulier, op straffe van een boete, de lezing van F.C. Stanga te verwoorden over het “incident”.

Indien er bij een thuiswedstrijd van een team van F.C. Stanga geen scheidsrechter aanwezig is (om wat voor reden dan ook), dan dient het team zelf te zorgen voor een scheidsrechter. Na afloop dient deze scheidsrechter ervoor te zorgen dat het wedstrijdformulier volledig wordt ingevuld en ondertekend.

Met team F.C. Stanga 3 t/m alle lager spelende teams kunnen onderling spelers uitwisselen (bij een spelerstekort), al dan niet via een contact met de coach of leider van het desbetreffende team. Indien men spelers van F.C. Stanga 1 of 2 wil vragen om in een lager team uit te komen, dan dient dit te allen tijde overlegd te worden met de trainer van de selectie! De KNVB hanteert regels: Heeft men 15 wedstrijden of meer in (verschillende) hogere teams gespeeld, dan mag men niet meer in het eigen team uitkomen, maar alleen nog in het laagste (op een hoger niveau spelend) team waarin men als gastspeler gefungeerd heeft.

Indien een speler van F.C. Stanga tijdens een competitiewedstrijd geblesseerd / verwond raakt, ook al laat het zich in eerste instantie nog niet al te ernstig aanzien, moet de blessure en/of verwonding altijd op het wedstrijdformulier worden vermeld. Als blijkt dat de blessure/verwonding kosten van behandeling en/of verzuim van het werk en/of blijvend letsel met zich mee zou kunnen brengen, moet binnen 24 uur contact opgenomen worden met de wedstrijdsecretaris en/of algemeen secretaris voor het invullen van de verzekeringsformulieren.

De coach/leider van het team is het aanspreekpunt van het bestuur. Via deze persoon kan het bestuur (spelers van) het team sancties opleggen c.q. boetes uitdelen.

Een team is verantwoordelijk voor het gedrag van hun supporters.

Bij het inschrijven van nieuwe leden word op het inschrijfformulier gevraagd naar e-mailadressen van alle spelers. Alle spelers (die over e-mail beschikken) worden op deze manier regelmatig op de hoogte gehouden over belangrijke zaken en evenementen van F.C. Stanga. Daarnaast beschikt de vereniging over haar eigen website, die te bereiken is via www.fcstanga.nl

Op deze website zal er een pagina worden gecreëerd voor ieder team met daarop een teamfoto en alle relevante informatie.

De thuisbasis van alle teams van F.C. Stanga is Sporthal Hoge Veld in Den Haag ( dit kan per team afwijken middels eigen voorkeur ). Tijdens wedstrijden en/of trainingen is het gebruik van schoenen met zwarte zolen verboden i.v.m. beschadiging van de vloer.

Via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunnen wedstrijdverslagen ingeleverd worden, die zo snel als mogelijk op de website worden geplaatst.

F.C. Stanga zal jaarlijks een aantal toernooien organiseren, waar (uiteraard) alle teams aan deel kunnen nemen. Alle leden zullen tijdig via e-mail en/of de website hierover worden geïnformeerd.

Er is het bestuur veel aan gelegen van F.C. Stanga een echte club te maken. Deelname aan clubactiviteiten, bezoek van wedstrijden van het 1ste team en initiatieven om het clubgevoel te stimuleren word (en)(t) zeer op prijs gesteld.

Rechtsboven op deze pagina treft u de inschijfdocumenten voor F.C. Stanga. Indien u de afgelopen 3 jaar bij een ander zaalvoetbalvereniging ingeschreven staat of actief was, dan dient u een knvb-overschrijving aan te vragen. Dit gaat middels het KNVB-overschrijvingsdocument ( zie rechterzijde ). Deze dien volledig ingevuld en ondertekend te worden door de oude 'verlatende' verenining.

Let op : dit geldt alleen voor zaalvoetbal verenigingen en niet voor veld verenigingen. In elke geval dient u wel de " F.C. Stanga inschrijfformulier in te vullen ". Alle bescheidene kunt u inleveren bij de secretaris dhr. Sunil Rajbalsing tel. 0624799238.